Volgens de laatste vijfjarige wereldwijde statistieken van de tijdschrift-industrie, zullen de oplage-inkomsten van digitale consumentenbladen stijgen met 31,2%. Het lijdt geen twijfel dat het digitale tijdschrift steeds populairder aan het worden is bij uitgevers, vanwege de lagere kosten en een groter publiek vergeleken met gedrukte tijdschriften. Anderzijds trekt het digitale tijdschrift met zijn interactieve elementen de aandacht van het grote publiek. Kortom, het publiceren van een digitaal tijdschrift is een goede manier om de merkpopulariteit te vergroten en meer voorsprong te genereren.

Vervolgens is “hoe een digitaal tijdschrift” te maken en te “publiceren” een aandachtspunt geworden waar mensen steeds meer naar op zoek zijn. PDF Online is een veelzijdige en kosteneffectieve software voor het publiceren van digitale tijdschriften. Het biedt u de mogelijkheid om met gemak een innovatief tijdschrift te maken. Het magazine dat ermee is gemaakt, kan worden gedeeld op verschillende socialmedia kanalen. Met zijn zoekfunctie kan de publicatie eenvoudig doorzocht worden door zoekmachines. Bovendien kunt u met Google Analytics-tracking de digitale betrokkenheid van lezers volgen en begrijpen.

online-magazine-publiceren

1. Sociaal share
Een van de geavanceerde functies van digitale tijdschriften die door PDF Online zijn gemaakt, is het eenvoudig delen op sociale media van jouw publicatie. Met PDF Online kunt u het tijdschrift delen met het publiek op Facebook, Twitter of e-mail. Op deze manier kunt u de betrokkenheid van het publiek bij uw publicatie vergroten en meer bezoekers genereren.

2. SEO-vriendelijk
Heb je ooit gehoopt dat Google je tijdschrift-inhoud kan indexeren zodat je lezers je publicatie gemakkelijk kunnen vinden? Dit kan tegenwoordig. Met de “Import Search” van PDF Online kan alle tekstinhoud van uw tijdschrift worden geëxtraheerd en doorzocht worden door zoekmachines. En door metatags op te geven, zoals de titel, trefwoorden en beschrijving, kunt u uw tijdschrift SEO-vriendelijker maken.

3. Krachtige analyse
PDF Online biedt nog een effectieve functie: Google Analytics-ID. Dankzij deze functie kan je het verkeer van je PDF Online magazine volgen. U kunt u homepage-bezoeken, gelezen publicaties, deelverhouding en nog veel meer uit de statistieken van Google Analytics halen.