Tegenwoordig zijn online bladerbare magazines een integraal onderdeel van ons marketingleven. De mogelijkheden zijn geweldig en compatibel met uw ideeën. Het is heel veelzijdig. PDF Online kan eenvoudig ingezet worden voor catalogus, brochures, jaarverslagen, nieuwsbrieven, personeelsmagazines, handleidingen en rapporten … om er maar een paar te noemen.

Wat zijn grote voordelen waarom u uw publicatie online zou moeten plaatsen.

1. Inspiratie. Je inspireert je klanten en / of medewerkers met interessante artikelen, klantcases en ervaringen.
2. Attentie. Presenteer de content op een creatieve en opvallende manier.
3. Bereik. Door naast de gedrukte versie een magazine online te delen, bereikt u een groter deel van uw doelgroep.

voordelen-img

U kunt alle bovengenoemde communicatiemiddelen doorzoekbaar maken en online publiceren. Dit doe je in drie “simpele” stappen:

Stel een bladformule op en verzamel uw inhoud (tekstueel en visueel).
Oké, het opzetten van een bladformule is niet zo eenvoudig en het kost wat tijd, maar die tijd verdien je elke keer terug bij elk nieuw nummer. U weet dan wat uw doelstellingen zijn, voor wie u schrijft, welke onderwerpen / thema’s mogelijk terugkomen en in welke tone-of-voice u gaat werken.

Maak in een handomdraai uw publicatie.
Maak de het magazine op in een DTP programma zoals bijvoorbeeld Adobe Indesign.

Publiceer en promoot
Naast de (eventuele) gedrukte versie kunt u het magazine nu ook eenvoudig online plaatsen. Promotie via social media kanalen is erg belangrijk. U kunt direct de juiste doelgroep benaderen en informeren.