Dankzij de hoge kwaliteit en de gemakkelijke distributie is een PDF nu meest gebruikte en populaire formaat voor presentatie geworden. Mensen lezen tegenwoordig  publicaties, tijdschriften, nieuwsbrieven en handboeken in de vorm van een PDF. Voor uitgevers en bedrijven is het  “uploaden van een PDF naar online” het basiswerk geworden in hun dagelijks leven. Lezers moeten eerst het PDF-bestand downloaden als ze de inhoud willen lezen. Dit is saai en tijdverspilling. Daarom kiezen veel mensen voor een geanimeerde bladerbare PDF.

1. Intuïtief lezen zonder te wachten
Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een PDF naar een geanimeerde PDF online converteren, is omdat PDF Online zonder readers kan worden gelezen en gedownload. Je kunt deze publicatie eenvoudig in je blog of website plaatsen. Terwijl lezers de webpagina openen, kunnen ze de publicatie direct openen om te bekijken zonder een ander venster te openen.

2. Gemakkelijke toegang op alle apparaten
Bladerbare PDF’s kunnen worden geopend op desktop, tablet en mobiele telefoon, terwijl dit bij veel pdf-bestanden niet kan. Als u mobiele marketing wilt verbeteren, moet u aan de slag met  bladerbare PDF’s.

3. Realistisch omslaan van pagina’s
We weten dat PDF statisch elektronisch papier is. Hoewel de tekst duidelijk op PDF wordt weergegeven, verliezen we nog steeds de realistische leeservaring. Met PDF Online kunt u de pagina omdraaien, zoals een realistisch papieren boek.

voordelen-img-2